Sen middag

Vi har ätit sen middag med kussinerna ungefär vid 9 tiden,sent enligt mig i alla fall.Jag har kollat klart på filmen med min lill kussin och kollar på en andra film just nu.Vi har även fått sällskap utav min syrra så nu myser vi alla tre.Middagen var jättegod och nu sitter vi och äter godis.Imorgon skall jag nog åka någon stans med kussinerna tror jag men framåt kvällen får jag se vad jag vill hitta på.Men det får inte bli för sent för på måndag har jag inte sovmorgon.Även om man har lov så vill jag inte lata mig.Det blir träningsläger några dagar och det ska bli både skönt och jobbigt men efter lägret skall jag passa på att sova ut,alltså på riktigt för det har jag inte gjort på hur länge som helst.Jag tränar ju tidigt på både lördag och söndag så att få sova till 11 är underbart för mig.

Nu skall jag fortsätta med mysandet.Vad gör ni och hur ser eran kommande vecka ut?

Comments are closed.