Last hour

Sista timmen innan det är dags att ta sig till träningen spenderas i skolan.Det är lika värt att sitta kvar och äta och plugga lite än att gå hem och behöva stressa hemma!Så nu sitter jag är i en timma innan träningen haha och det är njae inte så kul,dessutom behöver jag ladda mobilen som tickar mot 10 procent.

It’s now the last hour before it’s time for my work out!I have decided to stay snd wait in school because i don’t want to hurry so much!And i can actually study and eat something here instead of going home and have about 10 minutes at home! Oh no I just saw that my phone almost run out of batteri, 10 % I have to go and find a charger!image
Ellen jumpsuit from Gina tricot!This is absolutely the best jumpsuit ever!!!promise!
Den bästa byxdressen någonsin,jag lovar!!

Comments are closed.