Jag frågar er och ni frågar mig-frågestund


Vilka är ni som läser min blogg, och hur hittade ni hit?
Vad gör ni på fritiden?
Vad är era intressen?
Vad gör dig till just dig?
Jag vill veta allt om mina läsare eftersom det är till er jag skriver!kommentera vilka ni är:)
Ställ gärna frågor som jag kan svara på i en frågestund!

I want to know everything about my readers!who are you and how did you fins my blog!
What are your hobbies etc? Comment and ask questions!
image

2 Comments on Jag frågar er och ni frågar mig-frågestund

 1. J
  15 september, 2015 at 23:55

  Åh tack, då vet jag vad min kost kallas haha. men det är bra att välja bort kött, men tänk då extra noga på vad du ersätter det med. Så att du får i dig rätt sorts fetter, nog med protein, järn och b12. Det suger jag på och går jämt omkring med järnbrist. Första gången jag är in på din blogg så har bara hunnit se detta inlägg.:)

  • malinholm
   16 september, 2015 at 09:58

   Åh vad bra och roligt att du också kör denna kost:)
   Kul att du hittat min blogg!