Goodmorning World

 Svenska:Vi började dagen med lite frukost och sedan en promenad genom byn ner till havet och nu är vi snart är på väg hem. Det är så bra väder här på Käringön och endast 85 personer som bor här året om. Men nu ska vi hem och förhoppningsvis kommer jag att vara i tid för min träning ikväll! Snart kommer nog min söndagsångest också…oops där kom den! Fy alltså hade velat ha en till dag ledigt innan en ny skolvecka börjar men det är bara att inse att måndag kommer och skolan med det!      

English:We started off the day with some breakfast and then a walk trugh the village down to the sea and now we soon are on our way home. It’s such a good weather here att Käringön and only 85 people who is living here all year. But now we’re going home and hopefully I’ll be in time for my exercise tonight! Soon monday’s here therefore I wanted one more day off before a new school week begins but it is only to realize that Monday, and the school with it is coming tomorrow!

Comments are closed.