Pretty good

Svenska:Dagen var ganska bra och jag hade inget emot att gå till skolan eftersom de lektioner vi hade var ganska ok. Men efter skolan jag gick till affären och köpte sallad innan träningen.
Vid dagens träning gick igenom hela rutinen (full out) om och om igen och om mindre än tre veckor (eller kanske fyra, jag är inte säker) kommer vi att tävla och jag är så exalterad! Önska mig och mitt lag lycka till!

 

English:The day was quite good and i didn’t mind going to school because the lessons was pretty ok. But after school I went to the store and bought some sallad before practice. 

At today’s practise we just went thrugh the entire routine (full out) over and over again and In less than three weeks(or maybee four, I’m not sure) we will compete and I am SO exited! Wish me and my team good luck!

Comments are closed.