2016

Svenska:Nytt år och nya tag!

Jag har alltid varit en person som stressar över allt från skola till vänner och träningar men i år ska jag försöka att bara ta det lite lugnt och inte vara så stressad. Eller egentligen ska jag försöka att inte tänka så mycket utan bara göra och ta det som det kommer! Jag tänker aldelles för mycket ibland och detta året skall bli betydligt bättre än förra!

Nu står vi på dag 1 av 365 och varje dag ska ha en betydelse!   

English: New year, Take a grip, chin up!

I’ve always been a person who’s always stressed! And I’m focusing on exactely everything from school to friends and sports but this year I’ll try to just do stuff and take it as it comes because I’ve actually noticed that I think too much!

Now we’re on day 1 of 365 days and each day will have a meaning!

Comments are closed.