Last week

Svenska: Några bilder från förra veckans mys häng med Binc, en härlig tur på stan med shopping samt en kväll med Thai och bubbel!

Det har nästan blivit rutin att vara med kompisar och sticka ut på vardagarna nu under lovet men nu när skolan börjar och jag har en sista viltig termin framför mig så ligger mycket vikt på plugget och vänner och annat får tryckas in på helger och träningsfria vardagar. Jag måste även se till att planera bättre eftersom jag inte vill gå in i väggen denna terminen igen. Jag vill faktiskt ha mer tid för fritid och vänner och inte plugga sönder… Plugg är viktigt men det är välmående och ”annat” också!       English:Some pictures from last week with Binc. We went down to the town for some shopping and an evening with Thai and drinks!

It has become almost routine to be with friends and go out on weekdays now during holidays but now when school starts and I have to start a routine. Friends on weekends and training free weekdays. I also must plan better because I do not want to go crazy because of all the stress. I will actually try to plan things better so I can have time to just chill out and live ”uhm be with friends an do stuff”!

Comments are closed.