Winter wonderland

Svenska: I fredags följde Jag och Bianca med Beccs hem och chillade lite. Vi snackade, bakade och gick ut med hunden för en mysig vinterprommenad och hade allmänt trevligt!

Vi började ju skolan i fredags och fick på så sätt en mjukstart och sedan hittade vi alltså på något kul innan vi tog helg igen. Egentligen var det lite onödigt att gå en kort dag i skolan på en fredag för att sedan ta helg men det var samtidigt ganska skönt med en liten mjukstart.

Jag har dock somnat ungefär 4 på morgonen under lovet och det blev en del sena kvällar vilket resulterade med att jag och mina kompisar vände på dygnet rätt ordentligt. Vi har alltså ganska svårt att somna i tid nu samt att gå upp. I torsdags tog det mig till exempel 2 h att somna vilket var lite jobbigt!

När börjar ni skolan?(ni som går i skolan)

Är ni kvälls eller morgon människor?     English: Last friday me and Bianca went home with Beccs and chilled a little. We talked, baked cookies and went out with the dog for a cozy winter walk and had a generally nice time!

We started school last Friday and it was a soft start and then we had a great time togehter before we took weekend again. Actually, it was a little unnecessary to have a short day at school on a Friday and then take the weekend but it was also quite nice with a small and soft-start.

However, I have fallen asleep around 4 am during the holidays and there were some late nights which resulted with that my friends and I turned the clock right properly. We thought it was quite difficult to fall asleep in time the night before school, and go up. During Thursday, it took me about 2 hours to fall asleep which was a bit tough!

I’m really a night person and absolutely not a morning person!

When do you start school? (You who go to school) 

Are you a morning or a night person?

Comments are closed.