Clean up

Svenska: Jag kände att det behövdes en uppfräschning av dem väskor jag använt mest på sistånde, tömde och rengkorde dem och våttorkade dem försiktigt men mina longchamp väskor fick jag tvätta för hand, speciellt den vita/benvita som var riktigt smutsig hehe, även om man använder vita väskor varsamt så lyckas jag alltid smutsa der dem. Men nu ser dem bra ut iallafall! 

För övrigt kände jag mig lite hängig idag, vet inte om det är för flygresan… Men om jag orkar ska jag gå med mina föräldrar och äta på resturang med min syrra och hennes pojkvän. 

             English:I felt it needed a refresh of those bags I’ve used the most lately. I emptied and swabbed them gently but my I had to handwash my longchamp bags, especially the white / off-white one that was really dirty hehe, even if you use white bags carefully I successfuly always get them dirty. But now they’re all good anyways!

However, I felt a little out of sorts today, I don’t know if it’s after the late flight … But if I can, I’ll go with my parents and eat at a resturant with my sister and her boyfriend.

Comments are closed.