Gym

Svenska: Jag kom precis hem från gymmet, och har ätit middag och sitter nu med en stor fruktsallad…mums.

Imorse åkte även min kompis från Karlstad hem, hade inte träffat henne på ett år så la all tid på det och mindre tid på bloggen och annat. Det var jätte kul att träffa henne. Annars har jag förutom gymmet bara tagit det lugnt idag så jag kände mig lite trött och hängig på förmiddagen.


English: I just got home from the gym, and have eaten dinner and now a large fruit salad … yummy.

This morning my friend from Karlstad went home, I had not seen her in a year so I put all time on that and less time on the blog etc. It was really fun to see her. But besides from that I just took it easy today cause I felt a little tired and off during the am but I felt better after the gym.

Comments are closed.