Summary of the day

Svenska:Idag vaknade jag runt 11 tiden vilket är ganska sent men jag ville somna ut och sen solade jag hela dagen tills det plötsligt blev regn…men men. Jag fick ett spontanryck också så jag drog till gymmet efter solningen och körde löpning en halv mil och sedan styrketräning och stretch ytterligare 1 timma. Nu har vi precis haft middag och jag ligger och kollar film.


Jag har även glömt säga att jag var hos frisören förra veckan och kapade av nästan 1 dm av håret. Jag har alltid haft långt hår(eller nästan alltid) men tyckte det var väldigt slitet så hellre kortare och fräsht liksom. Sedan gjorde jag det lite kallare eftersom vi blonda ofta har problemet att håret får en gul ton efter ett tag…tråkigt men sant. Så jag köpte en ny inpackning/balsam som jag använder 1 gr/ veckan för att hålla håret i den kalla tonen. Har haft inpackningen förut och den är verkligen hur bra som helst och finns att köpa HÄR tillexempel. Det står dock att man bara ska ha den i 3 minuter men jag tar i extremt och har i den upp emot 15 min…


English: Today I woke up around 11 which is quite late but I wanted to sleep in and then I sunbathed all day until it suddenly started raining … but but. I then went to the gym after tanning and ran 5 km and then did strength training and stretch 1 hour. Now we just had dinner and At the moment and watch movies.

I also forgot to say I was at the hairdresser last week and cut by almost 1 dm of the hair. I have always had long hair (or almost always). Then got it a little colder blonde color because we Blondes often have the problem that the hair gets a yellow tone after a while …boring but true. So I bought a new hair mask that I use twice a week to keep my hair in the cold tone. I have had the hair mask before and it really is really good its available HERE for example. However, you’re only suposed to leave it in your hair for 3 minutes, but I do the extreme and have it in my hair up to 15 minutes …

Comments are closed.