Pinchos

Svenska:Igår var jag med bea till Pinchos och åt middag och det var super mysigt, varken hon eller jag hade tidigare varit där och det var verkligen hur bra som helst. Det är en appresturang så man beställer allt via deras app och det är jätte smidigt och inredningen är magisk!

Efter Pinchos åkte vi och kollade på sen bio(Suicide squad) jag brukar egentligen inte gilla sådana typer av filmer men den var ändå bra, helt fullsatt bio också!


English:Yesterday I was with Bea to Pinchos for dinner and it was super cozy, neither of us had previously been there. It is a appresturant so you order everything through their app, and it’s really easy and the decor is magical!

After Pinchos we went and watched the late cinema (Suicide Squad) I usually do not really like those kinds of movies but it was good!

Comments are closed.