Sushi night

Svenska: Idag hade jag Elin och Alva myskväll med sushi och vi kollade tillbaks på alla cheerminnen vi haft tillsammans, vi tre har gått alla år och alla lag tillsammans och det finns så mycket minnen med dessa tjejer som jag aldrig kommer glömma. Vi kollade igenom alla facebook grupper och videos från youtube och när vi vann SM guld tillsammans! Förra året vann vi guld på alla tävlingar! Helt magiskt och sjukt att vi gått igenom allt detta ihop.
English: Today Elin and Alva and I had a girlsnight with sushi and we looked back at all the cheer memories we have together, we three have gone all the years and all the teams together and there are so many memories with these girls that I will never forget. We looked through all the Facebook groups and videos from youtube and when we won the swedish Gold together! Last year we won gold in all competitions! Absolutely magical and sick that we have been thrugh all this together.

Comments are closed.