Kvällen

Har just kommit hem och ätit mat,hamburgare fast vegetariskt typ(börjat äta mer vegetariskt).
Fristående blev det typ inte utan nån annan dans och alla blev typ förvånade eftersom vi trodde det skulle vara fristående,just denna dans som vi hade istället vet jag inte om jag tyckte om riktigt(inte min typ av dans).
Men bortsett från det var dagen lyckad och övade extra mycket på mina skruvar(sträckt halv och sträckt hel).
Det är 2 dagar kvar med träning nu och sedan hade jag tänkt vila från träning i någon vecka och bara köra min rehab hemma.
Jag ska antagligen till liseberg nästa vecka hoppas jag men inget bestämt än.
Men nu till någon annat!
Midsommar!snart har en vecka på sommarlovet gått(helt sjukt att det går så fort jag får panik)och det är dags för midsommar.
Vi kommer fira hemma med besök.
Jag ska i alla fall ha en vit spets klänning från Dry Lake och ett par silvriga ballerina från Alberville.Jag vet inte hur jag ska göra med hår och smink samt smycken än men det kommer nog upp bild senare!nu ska jag dusha så vi hörs senare.lägger
Upp bilder på klänningen + skor här nedan.

imageimageimage

Comments are closed.