Sommarlov

Jag har haft skolavslutning denna veckan och det var precis i rätt tid.Jag hade en vit långklänning och ett par svarta klackar,jag hade faktiskt inga smycken till eftersom jag tyckte att det räckte utan eftersom klänningen hade så fina detaljer så det behövdes inte.Efter avslutningen blev jag så glad och peppad inför den bästa sommaren hitills.Det är skönt att få släppa skolan ett tag nu och istället få träna,sola och bada med kompisar och göra annat kul.Denna veckan var jag även till Liseberg och åkte även Helix för första gången,den var bara så härlig och jag kunde inte låta bli att åka den igen.Jag rekomenderar den verkligen om ni tycker om åkturer som denna. Mina kussiner är här nu och sitter och kollar på en film med min lillkussin nu så ska fortsätta med det,vi ses imorgon på bloggen.Hade ni en bra skolavslutning och har ni åkt Helix?

Comments are closed.